shtëpi

Tani në dispozicion


Call: 01977 277077 Tekst: 07841 528203

Pse vendosen për të dytë më të mirë?

Për fat të keq tregtia tinting vuan shumë nga "kompanitë kauboj"që ofrojnë botën, por në të vërtetë të bien shumë të shkurtër.

këtu në
Tints Auto Performance

Ne jemi krenar nuk për të ofruar një shërbim celular, për të arriturinstaliminmë të mirëkur Tinting, kjo është thelbësore për ngjyrë makinën në njëmjedistë pastërshtëpie,përndryshe ju do të merrni poshtër dhe ndotje të tjera nëfilm.

Ju nuk do të lejojë makinën tuaj të resprayed në rrugë kështu që pse tëvendosur për këtë, kur ajo është duke u lyer?

Për këtë arsye ne vetëmdo ngjyrë automjete në gjirin tonë tinting,kjo na mundëson që të prodhojë një fund të patëmetë në çdo instalim.

Njësia jonë është e vendosur Idealy brenda 5 minuta nga kryqëzim 32 tëM62dhe brenda mundësive të lehtë të dy M1 dhe A1.

Si Junction 32 fshatit pazar dhe komplekse Xscape kohës së lirë janëbrenda 10 minuta shëtitje (rreth 250 metra, sipas Google Maps) dhe këto kanë pajisje që variojnë nga njëKinema, rrugicë bowling dhe një shpat shtëpie skive në degët e ndryshmeushqimitduke përfshirë Pizzahut, KFC dhe McDonalds

Ne gjithashtu kemi një kafene të vogël e vendosur në vendin fqinj i cili shërben një shumëllojshmëri tëushqimit të nxehtë dhe sanduiçe (subjekt për orarin e punës)

Për klientët me një orar të ngjeshur ne ofrojmë një të lirë të mbledhin dhe ndalem Shërbimi * zonat lokale vetëm *

Ne kemi mbi 25 vjetpërvojëtinting,vetëm përdorni filmat cilësisë më të lartë dhe do të ofrojë njëPLOTE asnjë garanci te bejne lojera fjalesh jetës në të gjithainstalimettona ngjyrë,

KUSH JEMI NE

 Kompanitë Pronari Dean Wright filloi instalimi i filmit dritare në vitin 1991 dhe vendosën të formojnë Performance Auto tints në fillim të vitit 2009.
Megjithë klimën ekonomike reputacionin dhe kompania jonë rritja e tejkaluar edhe pritjet tona si ne vazhdojmë të provuar veten si një dritare Kryeministri kompani instalimit film,

Përmes një kombinimi të installer tonë me përvojë, vetëm duke përdorur më të lartë filmat dritare të cilësisë në dispozicion dhe një vizion të qartë për të ardhmen ne jemi në gjendje të ofrojnë klientëve me shërbimin cilësi të lartë dhe të përfundojë ata presin dhe meritojnë.

Deklaratë misioni ynë është i thjeshtë

"Për të siguruar një të lartë të shërbimit që tejkalon pritjet dhe lejon çdo klient për të arritur qëllimin e tyre e nevojshme"

Kjo është arsyeja pse ne thjesht refuzojnë për të ofruar një shërbim tinting automjeteve mobile,
Për të arritur të përfundojë e dëshiruar filmi dritarja duhet të zbatohet në një mjedis të pastër shoqëruar me faktin se dera e brendshme trim dhe në disa raste xhami aktuale duhet të hiqet,

Kjo është e para që ju keni konsideruar edhe tipike britanike moti, era, shiu dhe bora, edhe në ditën e rastit diell Ngjyrë ende do të kontaminuar nga çdo pluhuri u hodh rreth.

Për shkak të kësaj ne të veprojë vetëm nga specialist gjirin tonë shtëpie tinting, kjo na mundëson për të arritur një klasë të parë të përfunduar çdo kohë.
Njësia jonë specialist ndodhet Idealy brenda 1 milje e kryqëzim 32 të M62 dhe brenda mundësive të lehtë të dy M1 dhe A1.

Si Junction 32 fshatit pazar dhe komplekse Xscape kohës së lirë janë brenda 5 - 10 minuta më këmbë kompletuar me pajisje duke filluar nga një kinema dhe Indoor fushës së skive në një Starbucks dhe McDonaldsDëshmi

nuk mund të jetë më i lumtur me nuanca e mi dritare mbi 62 pjatë tim Ford Focus, do të rekomandojë për të gjithë që duan atje dritare tinting. Very Friendly dhe ka bërë një punë fantastike.

Joe Thornton

shërbimit Super, i rezervuar makinën partnerët time për dritare tinting Dean ishte shumë e dobishme si unë nuk kam asnjë ide në lidhje me makina.
partneri im është shumë i lumtur me tints dhe ajo nuk e kam marrë shumë kohë

Samantha Clarke

Një shërbim shumë miqësore dhe profesionale. Bëri një punë të madhe e heqjes tints vjetra para se të zëvendësuar me të reja. punë fantastike dhe do të rekomandoj për të tjerët. Faleminderit

 Jane Parker

Puna Amazing. Top me cilësi të biznesit tinting me garanci jetës së tints. Do të rekomandoj .... mirë rreth!

 
Mark Ryder


Ejani dhe vizitoni

Unit 12 Sterling Park Industrial
Carrwood Road
Glasshoughton
Castleford
West Yorkshire
WF10 4PS
Na kontaktoni
Share by: